Natascha

Paginasecties
Text

Natascha Geubbels, Vereniging Wijkbeheer Binnenstad Helmond

Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen omdat ik het fijn vind om iets voor iemand te kunnen doen. Ik ben maatschappelijk betrokken. Ik vind het leuk om in contact te komen met andere mensen die ik anders misschien niet zou ontmoeten. Toen mijn kinderen nog op de basisschool zaten, hielp ik daar veel met allerlei werkgroepen en in de Ouderraad. Daarna ben ik gevraagd om lid te worden bij de Vereniging Wijkbeheer.

Veilige leefomgeving

Ik hoop dat ons werk als vrijwilligers bij Vereniging Wijkbeheer Binnenstad bijdraagt aan een fijne en veilige leefomgeving. Dat iedereen mee kan doen aan de samenleving en andere mensen kunnen blijven ontmoeten. 

Ik voel me betrokken met mijn buurt en zet me daar graag voor in. Ik heb ontzettend leuke mensen ontmoet, dat vind ik persoonlijk het meest waardevol aan mijn vrijwilligerswerk.

Gevaarlijke verkeerspunten

Het meest speciaal vind ik dat mijn collega’s van de werkgroep verkeer en veiligheid het voor elkaar kregen om parkeerproblemen en enkele gevaarlijke verkeerspunten onder de aandacht te brengen. Enkelen hiervan inmiddels zijn aangepast.

Het vrijwilligerswerk in onze wijk is belangrijk omdat het zonder hen erg moeilijk zal worden om de belangen van de bewoners in de binnenstad te behartigen.

www.verenigingwijkbeheer.nl