Gino Hart vertelt over de samenwerking met LEVgroep

Inhoud

Gino Hart is buurtbeheerder bij Compaen en vertelt over de samenwerking met de buurtcoaches van LEvgroep.

Als buurtbeheerder werk ik vanuit de driehoek pand, omgeving, sociaal en zoek ik actief de samenwerking met de buurtcoach. Projecten waar ik dan graag in meewerk zijn de aan de voordeur gesprekken en o.a. de straatgesprekken. Welke locaties bepalen we samen, vooraf maar ook op basis van de vraag die leeft en samen werken we op die manier direct en betrokken in de buurten.

Hetzelfde geldt voor individuele casussen, ook hier werken we direct, betrokken en dichtbij de bewoner zodat we de 'best mogelijke kans' kunnen aanboren. Bovendien biedt LEV door de vele manieren van ondersteuning in wijkhuizen en centraal de broodnodige 'weggetjes' voor bewoners om weer wat verder en (hopelijk) vooruit te komen.

Zonder zou het een stuk lastiger zo niet vaak uitzichtloos zijn voor vele van onze bewoners. De kracht van contact, laagdrempelig, dichtbij en direct (in buurten) is van onschatbare waarde en ik ben dan ook blij dat de LEV daarin onze partner wil zijn. Samenwerking gaat dan ook over samenwerken en dat doen we, al vele jaren.”