Taalhuis Helmond

Met iets meer taal-, reken- en digitale vaardigheden krijg je meer kansen. Je kunt makkelijker een lekker recept klaar maken of met een handleiding een apparaat repareren. Je kunt je (klein)kinderen voorlezen bijvoorbeeld. Ook ben je meer zelfstandig als de hulp van je kinderen of partner er op enig moment niet meer is. En je hebt meer zelfvertrouwen als je iets met een bedrijf moet regelen. Met iets meer taal-, digitaal- of rekenvaardigheden kun je dus veel meer! 

Daarom zijn wij partner van Taalhuis Helmond. 

Taalhuis Helmond helpt mensen met beter leren lezen, schrijven en spreken. Ook helpen ze bij het beter leren omgaan met een computer, telefoon of tablet. Hulp bij rekenen kan ook. 

Wil je hulp of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Kijk op www.taalhuis.nl

Voor werkgevers en Helmondse organisaties 

Werkgevers of andere organisaties die veel contact hebben met inwoners van Helmond – denk aan woningcorporaties, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen, etc. – kunnen ook bij het Taalhuis terecht. Ze leren medewerkers om dit te signaleren en bespreekbaar te maken. Én uiteraard helpen ze medewerkers graag bij het leren van lezen, schrijven, rekenen of het gebruik van digitale hulpmiddelen. Want ook voor werkgevers betekent taal écht meer. Meer veiligheid op de werkvloer, betrokkenheid en productiviteit bijvoorbeeld.

Contact

Taalhuis Helmond is te bereiken via:

 

Algemeen Centraal Kantoor

Adres

Penningstraat 55
5701 MZ Helmond
Nederland

Telefoonnummer

Neem contact op met onze specialisten

Mirjam Lambert

Mirjam
Lambert

Taalverbinder Helmond-Noord