Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Voor bedrijven

Als bedrijf sta je midden in de samenleving. Door maatschappelijk betrokken ondernemen investeer je expertise en menskracht in de (lokale) samenleving. Je helpt maatschappelijke organisaties vooruit die Helmond tot een fijne stad maken. Een stad om te leven én om succesvol te ondernemen.

Benieuwd hoe LEV Helmond jouw bedrijf verder kan helpen bij maatschappelijk betrokken ondernemen? Op zoek naar voorbeelden hoe andere bedrijven hieraan vorm geven? Wil je jouw medewerkers individueel of in teamverband één dag inzetten voor Helmond? Download de brochure en neem contact met ons op.

Brochure Investeren in Helmond

 

Voor vrijwilligersorganisaties

Als vrijwilligersorganisatie heb je wel eens een vraag die je niet direct kunt beantwoorden. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar bepaalde kennis, advies, menskracht of financiën. Het bedrijfsleven in Helmond kan hierbij helpen.

LEV Helmond krijgt regelmatig aanvragen van bedrijven om met een team bij een maatschappelijke organisatie te klussen of ander vrijwilligerswerk te doen.

Benieuwd hoe LEV Helmond je verder kan helpen om maatschappelijk betrokken ondernemers aan jouw organisatie te binden? Neem contact met ons op.

 

Eén dag voor Helmond

Bedrijven kunnen zich één dag voor Helmond inzetten. Kijk op helmondvoorelkaar.nl voor groepsactiviteiten of neem contact met ons op voor maatwerk.

Zoek een klus op helmondvoorelkaar

Een piek van 'bedrijfsvrijwilligers' zien we jaarlijks in maart tijdens NLdoet, waar bedrijven een dag(deel) de handen uit de mouwen steken bij een van de aangemelde klussen in en om Helmond. Doe ook eens mee:

Zoek een klus voor NLdoet 

 

Netwerk Events

In een informele setting kennismaken met organisaties en verenigingen in Helmond om zelf te ontdekken waar je kennis of menskracht nodig is? Meet & Match is hét moment in het jaar waarop maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten en op zoek gaan naar manieren om elkaar te versterken. 

Meet & Match

Jaarlijks kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties deelnemen aan het maatschappelijk diner. Zet je tanden in een maatschappelijk vraagstuk en werk samen aan concrete oplossingen.

Neem contact op met onze specialisten

Simone Beetz LEVHelmond

Simone
Beetz

Adviseur Vrijwilligerswerk