Datum

8 mei feestelijke opening van sociaal restaurant Het Ontmoetplein

Inhoud

De kloof tussen verschillende delen van onze samenleving lijkt steeds groter te worden. Mensen uit diverse groepen komen elkaar nauwelijks tegen, laat staan dat ze met elkaar in gesprek gaan. Het dichten van deze kloof is een uitdaging die jaren zal vergen, maar kleine stapjes kunnen al een groot verschil maken.

Het Ontmoetplein - een sociaal restaurant in Helmond - opent haar deuren op woensdag 8 mei 2024 en is zo'n stap, waarbij ontmoetingen, verbindingen en inspiratie centraal staan om dichter bij elkaar te komen en vooral met elkaar in gesprek te blijven.

Het Ontmoetplein was ooit slechts een droom in de Droomfabriek. Gelukkig is het nu realiteit geworden bij LEVgroep. Het is een ontmoetingsplaats waar mensen van alle achtergronden samenkomen, verhalen delen, lekker eten, ideeën ontstaan, gesprekken voeren en nieuwe vriendschappen sluiten.

"We geloven dat ontmoeting de eerste stap is om verder te bouwen aan een inclusieve samenleving waarin we van elkaar en met elkaar kunnen leren."  - M'hamed Yahia (sociaal werker) 

Praktische informatie

Het Ontmoetplein opent haar deuren op woensdag 8 mei en is iedere woensdag tussen 12.00 en 13.30 uur open bij LEVgroep aan de Penningstraat 55 te Helmond. Aanmelden is verplicht en kan voor elke woensdag via onderstaande link. 

Aanmelden