Datum

Frans Sleegers, opbouwwerker in hart en nieren, overleden

Inhoud

We zijn ontzettend bedroefd dat onze dierbare collega Frans Sleegers afgelopen zondag na een kort ziekbed is overleden. Ineens is Frans er niet meer en dat voelt voor ons nog erg onwerkelijk.

Frans was ruim 28 jaar bij ons werkzaam als opbouwwerker in Helmond en heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de wijken en haar bewoners. Vooral in Helmond-Noord heeft Frans veel kunnen betekenen. Hij ging graag in gesprek, kwam overal in de wijk en werkte jarenlang vanuit De Terp. De laatste jaren was Frans, naast opbouwwerker in Noord, ook LEVnetwerker in Helmond-West.

We zijn trots op wat Frans heeft kunnen betekenen voor de stad. Hij kende de straten, buurten, wijken en lokale netwerken op zijn duimpje en deed wat nodig was. Frans was een goed mens en een fijn klankbord voor collega’s, vrijwilligers, inwoners en netwerkpartners. Hij was altijd eerlijk en oprecht en bracht zijn mening vaak met humor. We hebben veel met hem gelachen en dachten dit nog heel lang te kunnen doen.

We gaan Frans enorm missen en wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Mooie herinneringen aan Frans kunnen gedeeld worden via: https://herinnering.dela.nl/franssleegers