Datum

Waarderingsactie vrijwilligers 2020: Week van de Vrijwillige Inzet

Inhoud

Zoals elk jaar organiseert Vrijwilligerswerk LEV Helmond i.s.m. Gemeente Helmond een waarderingsactie om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dit gebeurt altijd op en rond de Nationale Dag van de Vrijwilliger op 7 december. Dit jaar is gekozen voor een andere aanpak: de Week van de Vrijwillige Inzet (7-12 december). In deze week kunnen vrijwilligers gratis leuke workshops (coronaproof) volgen. Onderdeel van de waarderingsactie zijn kleine attenties voor vrijwilligers. Organisaties kunnen deze attenties tot 1 oktober aanvragen.

Vrijwilligerswerk LEV Helmond is op dit moment druk doende met het regelen van diverse workshops. Muziek, kunst, fotografie, ontspanning, mode, eten; het aanbod is gevarieerd. Zodra het programma gereed is, komt het op de website www.levhelmond.nl/vrijwilligerswerk te staan.

Attenties aanvragen voor 1 oktober
Om vrijwilligers te bedanken, kunnen organisaties een kleine attentie aanvragen. Dit jaar is dit vanwege de workshops al in september! Aanvragen kan uitsluitend via waarderingsactie 2020.

Er is een maximaal aantal attenties. Wil je er zeker van zijn dat er attenties zijn voor jouw vrijwilligers, meld je dan snel aan. Helaas geldt: op = op. Bij de attenties zit een flyer met informatie over de workshops en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Ook voor de workshops geldt vol = vol. De inschrijving voor de workshops start overigens pas op 7 november zodat je als organisatie voldoende tijd hebt om de attenties voor deze datum aan je vrijwilligers uit te delen.

Ophalen attenties
Organisaties die attenties aanvragen, kunnen deze op donderdag 8 oktober ophalen bij LEVgroep. Op het aanvraagformulier kun je de exacte tijd aangeven wanneer je ze komt ophalen. Dit komt vanwege corona heel nauw. Houd ook rekening met de maatregelen zoals 1,5 meter afstand en handen desinfecteren bij binnenkomst. 

Met vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel 0492 598989.