Datum

Waarderingsactie vrijwilligers: vraag nu attenties aan

Inhoud

Zoals elk jaar (inmiddels voor de 10e keer!) organiseert Vrijwilligerswerk Helmond i.s.m. Gemeente Helmond een actie om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dit doen wij op en rond de nationale dag van de vrijwilliger op 7 december. We organiseren een actie in de openbare ruimte om vrijwilligers(werk) zichtbaar te maken en geven organisaties de mogelijkheid een kleine attentie aan te vragen voor de eigen vrijwilligers.

Weet je de 'vrijwilligers bedankt' sterren nog van vorig jaar? Op zo'n 220 locaties in Helmond waar vrijwilligerswerk wordt gedaan, verscheen een gele ster op de stoep. Dit jaar toveren we de Kiosk op de markt om tot een ‘Ster-locatie’ met een Sterrenregen van vrijwilligers. Iedereen ziet zo dat vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd én hoeveel plezier het de mensen brengt. Neem vanaf 6 december even een kijkje bij de Kiosk!

Attenties aanvragen voor vrijwilligers

Om de vrijwilligers te bedanken is er voor vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven weer de mogelijkheid een attentie aan te vragen. Dit kan via deze vernieuwde website. We schatten elk jaar in hoeveel attenties er aangevraagd zullen worden. We hebben dus een maximaal aantal attenties beschikbaar. Wil je er zeker van zijn dat er genoeg attenties zijn voor jouw vrijwilligers, meld je dan snel aan. Helaas geldt: op=op.

Ophalen van de attenties is op vrijdag 6 december tussen 16.30 uur en 18.30 uur op drie verschillende locaties in Helmond. Op het aanvraagformulier geef je aan op welke locatie jij langs komt. Voor vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel: 0492 59 89 89.