Datum

Alzheimer Café Helmond - 15 juni 2023: Verhuizen naar een woonzorgcentrum

Inhoud

Het Alzheimer Café Helmond nodigt mensen met dementie en hun naasten uit voor de maandelijkse bijeenkomst op donderdag 15 juni. Het Alzheimer Café biedt een warme ontmoetingsplek waar waardevolle tips, informatie en ondersteuning worden geboden met betrekking tot het omgaan met dementie. Het is een gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen te delen met lotgenoten en sociale contacten te leggen.

Deze keer staat het onderwerp "Verhuizen naar een woonzorgcentrum" centraal. Soms komt er een moment waarop thuis wonen niet langer mogelijk is en de beslissing tot verhuizen naar een woonzorgcentrum genomen moet worden. Dit is een zware beslissing die gepaard gaat met veel vragen en onzekerheden. Tijdens de bijeenkomst zullen Saskia Beumers en Henny Jacobs meer informatie verstrekken over dit onderwerp.

Het Alzheimer Café opent om 19.00 uur haar deuren en het programma begint om 19.30 uur. De avond eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis en het eerste kopje koffie wordt u aangeboden. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Locatie:
Wijkhuis Westwijzer
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

Het Alzheimer Café Helmond biedt een veilige en informele omgeving voor mensen met dementie en hun naasten om elkaar te ontmoeten, te leren en steun te vinden. Het is een plek waar begrip, compassie en informatie samenkomen. Wees van harte welkom op 15 juni om deel te nemen aan deze waardevolle bijeenkomst.